Малки художници от Радомир подредиха изложба

Малки художници от Радомир подредиха изложба

Изложба на деца от школа по рисуване с ръководител Женя Желязкова бе открита в ателие ЕкоЕтноАрт в град Радомир. Експозицията включва разнообразни творби, рисувани под индивидуални наставления. Талантливите деца представят картини, чрез които показват своите умения, разнообразни техники на рисуване и знания в изкуството.

В изложбата взеха участие София Димитрова, Алина Дангърска, Дария Георгиева, Денис Иванов и Калоян Костадинов. Малките художници от школата са на възраст от 7 до 13 години и това е първата им изложба.

С тържествено откриване беше сложено началото на събитието от художничката Женя Желязкова, която приветства родители, приятели и гости с добре дошли, а към децата отправи благодарност за споделения път в света на изобразителното изкуство и пожелания за още много бъдещи творчески успехи.

През есента ще бъдат сформирани нови групи към школата по рисуване, а желаещите участници могат да последват фейсбук страницата на ателие „ЕкоЕтноАрт“, където ще бъде обявен нов прием за бъдещи малки художници, сподели Женя Желязкова.