Невероятно, но факт! Билетът за концерт на Лили Иванова удари 600 лева

Невероятно, но факт! Билетът за концерт на Лили Иванова удари 600 лева

600 лв. удари билетът за концерт на Лили Иванова от тазгодишното й турне. Примата на родната популярна музика обяви тазгодишното си Национално турне 2024, което започва на 16 май от Благоевград, броени дни след 85-годишния й юбилей през април.

Вторият й концерт през май ще бъде на 20-и в Народния театър „Иван Вазов“, като най-евтиният вход за него е 120 лв. – и то в страничните ръкави на втория балкон. Централните места там са по 150 лв., а следващата категория е 200 лв. за последните редове на партера.

От интерактивната схема става ясно още, че първият балкон е блокиран за продажба, защото вероятно там ще бъдат настанени политици и ВИП гости на звездата, пише „Телеграф“. Най-скъпи са билетите на първите три реда пред сцената – по 600 лв., а в централната зона са по 350 и 250 лв.

Припомняме, че миналата година Лили Иванова реши за първи път да направи концерт в Народния театър, като повод бе представянето на биографичната й книга от Валерия Велева „Моят личен дневник“. Тогава тя пак пусна по-скъпи билети, по-скъпи дори и от тези за представлението на холивудския актьор Джон Малкович, но сега вече счупи всички рекорди в родния шоубизнес.

Иначе за по-малко от 7 месеца Лили ще обиколи 10 града, като ще влезе и в по-малки зали и ще гостува и в по-малки градове, за да зарадва почитателите си. Прави впечатление, че за столицата няма втора дата, както и нищо за декември, като най-вероятно певицата и екипът й умуват дали да правят два-три поредни дни в НДК, или отново да атакуват „Арена София“, пише още изданието. Преди да започне турнето си, примата ще пътува до Брюксел, където на 16 март ще пее до езерата на Иксел в зала Flagey./show.blitz.bg