Хилда Казасян стана жертва на жестока измама, признава, че страда от…

Хилда Казасян стана жертва на жестока измама, признава, че страда от…

Хилда Казасян стана жертва на много нагла измама, заради която й се наложи да понесе доста неприятности. Освен това нейни близки много се стреснаха, щом разбраха, че тя страда от сериозен здравословен проблем.

Певицата, която редовно пръска чар и усмивки в качеството си на жури във всички сезони досега на „Като две капки вода“, признава във видео, че дълго време е страдала от гъбички по краката, придружени от силен сърбеж и лоша миризма.

В първия момент може и да й повярвате, но при по-внимателно вглеждане ще забележите, че всъщност дъщерята на Вили Казасян не говори изобщо по тази тема.

Клипът се оказва от така наречените „дийп фейк“ фалшификати, създадени чрез изкуствен интелект, който генерира видео и глас. Всъщност, Хилда е поредната, а вероятно няма да е и последната, жертва на възможностите на изкуствения интелект, който навлиза с много плашещи темпове в ежедневието ни.

От фейк клипа става ясно, че Хилда Казасян рекламира конкретен продукт, благодарение на който се е справила с проблема си и даже нещо повече – заради който даже е рискувала, както става ясно от информацията, да се окаже в инвалидна количка.

Измамата е видима през цялото време, тъй като видеото е с много лошо качество, личи, че гласът е преправян и не съответства много на този, който има Хилда Казасян, освен това някои от думите са изречени грешно, което не е характерно изобщо за нея. Да не говорим, че има осезаемо разминаване между изречените думи и мърдането на устните.

Изкуственият интелект все още е видим, но тенденциите са всички грешки, които го уличават, да бъдат свеждани с течение на времето до минимум или изобщо да ги няма, което създава тепърва страхотни проблеми./show.blitz.bg