Голяма трагедия сполетя Витомир Саръиванов! Навръх Коледа е погребал съпругата си

Голяма трагедия сполетя Витомир Саръиванов! Навръх Коледа е погребал съпругата си

Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период в живота си. Той е изгубил съпругата си, от която има две деца, пише „Уикенд”. Диляна си е отишла от рак на стомаха. Погребението й е било малко преди Коледа.

Тази Коледа е била най-тъжната в дома на Витомир Саръиванов. Семейството все още живее със спомена за тежката загуба, преживяна точно в момента, в който хората около тях са се готвели за най-светлия празник в годината.

Диляна се борела с рак на стомаха, но изгубила тази битка. Тя си е отишла преди около месец. Семейството не е съобщило публично за тази загуба, а поклонението е минало само с най-близките. За разлика от обичайната практика в такива ситуации напоследък, Саръиванов е избегнал публичното споделяне на мъка и приемане на съболезнования в социалните мрежи. Явно той и близките му са решили да изживеят сами своята болка. По информация на „Уикенд” поклонението е било около средата на декември, само десетина дни преди Коледа.

Дълга е историята на Витомир и Диляна. Двамата се познават от ученици. Преди две години, когато имаше юбилей, той разказа пред „Уикенд”, че е имал връзка с нея още в гимназията. Същевременно обаче въртял и паралелна афера. Решил да остане с другото момиче, а бъдещият продуцент Нико Тупарев, който също все още бил ученик, тръгнал с Диляна. После обаче влязъл в казармата, дълго не се виждал с нея и се разделили. Постепенно момичето отново се сближило с Витомир и този път двамата се оженили. По онова време доста двойки в компанията им си разменяли партньорите и до ден днешен никой на никого не се е сърдел, даже продължавали да се събират за купони.

Въпреки че връзката на телевизионера и съпругата му никога не е вървяла гладко, двамата продължаваха да са заедно до края. Веднъж обаче са били пред развод. Това се случва, когато папараци на „Уикенд” го щракват с любовница. Диляна с месеци не може да му прости и се налага той да спи по хотели и при приятели. В крайна сметка тя го приема обратно и оттогава не са имали дълбоки драми.

Друга драма обаче ги бележи за цял живот. Това е болестта, от която страда по-малкото им дете – дъщеря им Марина. Тя е с 4 години по-малка от 23-годишния им син Стефан. Страда от много редкия Синдром на Уилямс, който се изразява в забавяне на развитието. След раждането й Диляна, която иначе се занимава с реклама, се отказва от кариерата си и остава вкъщи, за да се грижи за децата. Тя работи и в пациентската организация за болестта на дъщеря си. До своята смърт дава всичко, на което е способна, за да се чувства дъщеря й като всяко друго момиче.

И друга драма има в живота на Витомир, когото открай време наричат Българския Фродо, защото физически прилича на актьора, изиграл този герой в кинохита „Властелинът на пръстените”. Той губи баща си още когато е само на годинка. Блъснал го пиян шофьор и го убил. Загубата на съпругата му е поредният тежък удар от съдбата, който трябва да понесе./show.blitz.bg