Една майка моли за помощ!

Една майка моли за помощ!

Съдбата на талантливия писател от Радомир Иво Христов продължава да вълнува десетки, следящи неговата битка за живот. Вече десет години младият мъж и близките му не се предават и се борят за оцеляването му. Тежкото коварно заболяване изисква средства, които не са по силите на семейството. Досега мнозина люде с добри сърца откликваха на зова за помощ и помагаха в лечението на Иво. За пореден път майката на талантливия радомирец, който написа много книги, докато се бореше за живота си, се обръща със зов за помощ. В писмото й до добрите хора, което бе разпространето в социалните мрежи, тя казва:

„Всеки човек в живота си води някаква битка – за образование, за кариера, за материални неща. Нашата битка е ЗА ЖИВОТ! Минаха почти 10 години… всичко започна в един февруарски ден в далечната 2014г. Ден, който преобърна живота ни, открадна спокойствието, разби мечтите ни, ограби детството на детето ни. За кратко време трябваше да влезем в новия ритъм на живот и да осъзнаем, че всеки ден е борба и че трябва да сме истински войни. Преминахме през какво ли не – 16 мозъчни операции, облъчване, експериментални терапии, кома, белодробни инфекции, загуба на слух и глас, обездвижване и болка, болка, болка – многолика, всепоглъщащ, ежедневна! Имахме и кратка среща със смъртта… Днес Ивчо има реален шанс за лечение. Преди 5 месеца започна терапия със скъпоструващия медикамент KOSELUGO. Идеята на това лекарство е да повлияе на първоизточника и да спре растежа на туморите. За пръв път от 10 години насам има лъч светлина. До тук всичко звучи добре, но… терапията за месец възлиза близо 50хил.лв. Ивчо трябва да приема лекарството до август, за да има някакви резултати, което ще рече още 7 месеца. Лекарството, с което разполагаме, ще ни стигне до края на януари. В началото на февруари ни предсти резонанс, както и пълни кръвни изследвания, за да разберем как се е повлиял от лечението. Парите в сметката бързо се топят. Ивчо е обнадежден, но и отчаян, защото може би няма да се справим финансово до края на терапията… Днес аз искам да ви БЛАГОДАРЯ от сърце, че не се уморихте през тези години да сте до нас и да ни подкрепяте. Благодарение на вас, добри хора, Ивчо започна да има мечти. Днес с цялата си изстрадала душа ви МОЛЯ за помощ! Нека върнем усмивката на лицето му и помогнем да сбъдне мечтите си! „Тази болка в душата… как за миг над мен не се смили? Уж ми е приятелка позната, всичко хубаво във мен уби!“ Бъдете здрави и Бог да ви закриля!“

Ето и начините, по които можете да го подкрепите:  

Лесно онлайн дарение тук: https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-ivo

Като си закупите новата му книга от тук: https://www.ozone.bg/product/ti/ – SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)

Дарителска банкова сметка в POSTBANK: BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

Дарителска банкова сметка в банка ДСК: BG27STSA93000026650257 – Иво Ивов Христов

 Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов