Ето с колко по-богата стана Гала в новогодишната нощ…

Ето с колко по-богата стана Гала в новогодишната нощ…

Новогодишната нощ, която зрителите на Нова тв споделиха с Гала и гостите й, се е оказала повече от доходоносна за тв водещата, която е и едно от емблематичните лица на медията.

Хонорарът на Гала, която се бе издокарала в ефектна блестяща, дълга рокля, бил „скромните“ 10 бона. Редом до нея през цялото време бе и колоритния откъм изрази ексфутболист Валери Божинов, но с каква сума е обогатил той банковата си сметка, остава загадка. Сигурни сме обаче, че сумата вероятно отново е петцифрена.

Предаването, водено от Гала се оказа и доста гледано в празничната нощ, въпреки че редом до тази статистика, са и редица негативни коментари на зрители, според които медията е заложила отново на вече втръснали дежурни лица в едно от най-гледаното време в края на годината, пише „Уикенд“.

„Щом и Божинов стана водещ, направо абдикирам!“, гласи само един от многото реакции в социалните мрежи. Макар че именно присъствието на Божинов – според други – е било свежа нотка в иначе изтърканите участници.

Безспорна звезда на вечерта обаче бе Гала, която бе издокарана с ефектен тоалет, а телевизията я възнагради пребогато за работата й в празничната нощ./show.blitz.bg