Трагедия! Холивудска звезда загина заедно с двете си дъщери

Трагедия! Холивудска звезда загина заедно с двете си дъщери

Ужасна новина! Роденият в Германия холивудски актьор Кристиан Оливър е загинал заедно с двете си дъщери, когато малкият им самолет е паднал в Карибско море миг след излитането, съобщи местната полиция.

Оливър, който се появи на големия екран заедно с Джордж Клуни в „Добрият германец“ и в екшън-комедията от 2008 г. „Speed Racer“, загина на борда на частен едномоторен самолет, се казва в изявление на Кралската полиция на Сейнт Винсент и Гренадини.  Рибари, водолази и бреговата охрана незабавно са отишли на мястото, където са открити четири тела.

51-годишният Оливър загинал заедно с дъщерите си Мадита, на 10 години, и Аник, на 12 години, и пилота Робърт Сакс. Самолетът е пътувал от Бекия, малък остров в Гренадините, за Сейнт Лусия.

Семейството изглежда е било на почивка, като дни по-рано Оливър публикува в Instagram снимка на тропически плаж и надпис: „Поздрави от някое райско кътче! За общността и любовта… 2024 г. [тук] идваме!“. Оливър, роден като Кристиан Клепсър, има над 60 филмови и телевизионни участия, включително малка роля във филма на Том Круз „Валкирия“.

В родната си Германия Оливър се снима в продължение на два сезона в популярното полицейско шоу „Кобра 11“.