Вдовицата на Шарлопов се ожали в ефир! Наложило й се да продаде…

Вдовицата на Шарлопов се ожали в ефир! Наложило й се да продаде…

Вдовицата на бизнесмена с бургаски корени Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова е продала перлата в короната на веригата „Шарлопов хотелс“ – четиризвездния „Палменвалд Шварцвалдхоф“ във Фройденщад. Градът се намира в провинция Баден-Вюртемберг, в близост до курорта Баден-Баден.

„Шарлопов хотелс“ купи уникалната сграда през 2007 г. от общината „Палменвалд Шварцвалдхоф“. В миналото тук се е помещавал девически пансион, а по време на Втората световна война – лазарет, пише „Флагман“.

Сградата е обявена за паметник на културата и е сред четирите в Германия, за които има разрешение да работят като хотели. Реставрацията на обекта отне две години и половина, бяха инвестирани 9 млн. евро.

На откриването през далечната вече 2010 година бе поканен тогавашният премиер Бойко Борисов, дойдоха и много ВИП-гости, сред които банкерките Цветелина Бориславова и Петя Славова.За продажбата на германското бижу сподели с тъга самата Бояна Шарлопова, която е участник в „Черешката на тортата“. Тя покани гостите в дома си и им приготви концептуално меню „Коледа по български“, като използва семейни рецепти.

В разговора Бояна Шарлопова, която е майка на 4 деца, сподели, че 5 години след смъртта на съпруга си продължава да има проблеми със съдружниците му. Тя не уточни в какво се състоят те, но се надява правдата да възтържествува.

Освен със семейния бизнес, наследен от съпруга й, красивата и сексапилна г-жа Шарлопова работи и като психотерапевт./Източник: show.blitz.bg