Счупиха луксозния джип на Ицо Хазарта заради…

Счупиха луксозния джип на Ицо Хазарта заради…

На Бъдни вечер и часове преди именния му ден, „доброжелатели“ счупиха луксозния джип на Ицо Хазарта. Христо Петров, както е цялото име на рапъра, до момента не е коментирал случая.

Изпълнителят от няколко години обитава тузарска кооперация в столичния кв. „Лозенец“ заедно с трите си дъщери и приятелката си – хореографката Женя Димова. И обикновено гордо паркира лъскавото си возило отпред. Съседи пък издават, че досега в района не се е случвало нещо подобно като рязане на гуми или чупене на стъкла, каквото застигна изпълнителя.

Някои веднага побързаха да предположат, че инцидентът може да е свързан с политическата дейност на Хазарта, който е депутат трети мандат от коалицията ПП-ДБ.

Разбира се, има вариант автощетата да е вследствие на ПТП при шофиране -изпълнителят или неговата половинка да са забърсали я някое дърво, я друг автомобил. Засега Хазарта не дава отговор, но и не си вдига телефона, пише „Телеграф“.

Любопитна подробност е, че автомобилът на рап изпълнителя доста често предизвиква полемики сред електората. Когато Хазарта стана народен избраник за втори път, се понесе мълвата, че си е купил електричката за 150 000 лева с депутатската заплата и парите от комисиите в НС, но всъщност той се сдобива с нея доста преди това./Източник: show.blitz.bg