Бившата на Борис Солтарийски му взе детето…

Бившата на Борис Солтарийски му взе детето…

Аделина, която до неотдавна беше с фамилия Солтарийска, вече е Димитрова. Бившата съпруга на вокалиста на „Куку бенд“ Борис Солтарийски отвори нова страница в живота си. Тя се омъжи в Америка и вдигна приказна сватба., Аделина избра да живее отвъд океана със своя любим.

Как е взела решение да направи рестарт, в какви отношения е с Борис Солтарийски сега и смята ли да се връща в България – отговорите на всички тези въпроси ще намерите в първото интервю на Аделина Димитрова след заминаването й в Америка, което тя даде за вестник „Филтър“.

-Аделина, започнахте нов етап от живота си. Какво е усещането да отворите нова страница?

-Първо ви благодаря за поканата за това интервю. Имала съм много предложения от различни медии през годините, но съм отказвала. Винаги съм била много обрана да демонстрирам личния си живот и смятам, че така е правилно. А отговорът ми на вашия въпрос е – трудно се започва отначало. Не се взимат лесно подобни решения. Изисква се решителност и да знаеш какво искаш!

-Как все пак се осмелихте на тази крачка?

-Животът е низ от решения – някъде грешни, някъде правилни… Ако просто си стоиш и чакаш, животът ще реши вместо теб и няма да ти хареса… Минах през много трудни моменти – и на са-мота, и на разочарования. Всички бъркаме понякога. Важното е да умеем да си простим и да продължим!

-Ceгa живеете в Америка. Къде сте се установили и какъв е животът отвъд океана?

-Живеем във Флорида. Всичко е много различно от Европа. Аз съм доста отскоро -тук, за да мога да направя ясна преценка. Красиво е, климатът е хубав, хората са усмихнати. Това е място с възможности за развитие и в образованието, и в бизнеса, и в спорта.

-Какво ви харесва и какво не в САЩ?

-Чувствам се добре тук, харесват ми много неща. Подредено е, чисто е и организирано. Има хора от цял свят. Цветно е. Тук са събрани различни култури и националности: Не ми харесва, само, че е много далеч от България!

-Липсва ли ви тя?

-Разбира се, семейството-ми и близки те ми ca там!

-С какви проекти се занимавате сега?

-Аз съм зодия Близнаци. Мога да се занимавам с няколко неща едновременно, и то успешно. От известно време вътрешният дизайн ми е много на сърце. Със сигурност ще се задълбоча и ще положа усилия да се развивам в тази сфера.

-Омъжихте се в Америка. Каква беше сватбата ви?

-Приказна красива сватба на плажа, точно каквато съм си я мечтала.

-Вече сте с фамилия Димитрова, но за мъжа до вас не се знае много. Бихте пи го представили с няколко думи?

-Добър, грижовен и с голямо сърце. Останалото ще запазя за себе си.

-Няма как да не ви попитам в какви отношения сте сега с бившия си съпруг Борис Солтарийски? Доста неща се изписаха по сайтовете.

-В добри отношения сме. Той е много интелигентен. Никога не сме имали скандали. Всичко се е случвало под формата на разговори. Дъщеря ни Ема е взела от неговия талант и харизма.

-Как прие дъщеря ви раздялата?

-Не. сме показали напрежение пред нея, нито сме я настройвали да е на едната или на другата страна. Не е имало омраза, защото децата това го усещат. Просто така се случи. Ема има много силна връзка с баща си. Чуват се всеки ден. Ние се прибираме, когато тя е във ваканция, или пък той идва, когато пее на концерти тук в Америка.

-Ема живее с вас…

-Да, Борис се съгласи тя да учи тук, за което съм му благодарна. Иска ми се дъщеря ни да научи .няколко езика и да попие от всичко хубаво тук. През пятото е повече с него.

-Готова ли сте за второ дете?’

-Времето ще покаже.