Невероятно, но факт: Служители от сектор Пътна полиция“ в Перник се притекоха на помощ на закъсали шофьори!
Служители на "Пътна полиция" сменят гума на кръговото при Била

Невероятно, но факт: Служители от сектор Пътна полиция“ в Перник се притекоха на помощ на закъсали шофьори!

Йоана Александрова публикува в социалната мрежа, в групата „Снимай Перник нека всички видят“, случка от живия живот, която впечатли мнозина. Ето какво написа тя:

На прибиране от село, майка ми спука гума късно вечерта на Бъдни вечер. Докато дойдем ние, нейното семейство за помощ, минаващата полиция вече беше спряла и сменяха гумата. Радвам се, че сте съвестни хора и се втурвате да помагате на хората в нужда.

И както каза мама- „Това го бях виждала само по филмите „

Пожелавам си повече добри хора като вас и благодарим 

Весели празници!

Стана ясно, че това се е случило на кръговото на магазин „Била“ в центъра на Перник, а служителите са от сектор „Пътна полиция“!

Четейки тези редове не може да не се почувстваш като истински европеец. Оказва се, че пътните полицаи освен да глобяват, могат и да помагат на шофьорите. Дано тези като тях да са повече в ОД МВР-Перник.

Добрата новина е, че вчера, на връх Коледа, е имало втори подобен случай, само че на външноградската магистрала, преди входа за Перник. Двама служители от сектор „Пътна полиция“ се притекли на помощ на закъсал шофьор и сменили гумата на колата му на пътното платно.

Еха, имаме надежда, че ще станем истински европейци.

Весели празници и на шофьори, и на пътни полицаи!