В последните дни на 2023 година Коледният базар в Перник ще предложи богата програма на перничани и гостите на града

В последните дни на 2023 година Коледният базар в Перник ще предложи богата програма на перничани и гостите на града

 На 24.12 от 11:00 ч. Дядо Коледа отново ще се срещне с най-малките перничани, а след това ще започне BG парти DJ Keks.

 В Коледната сутрин, Добрият старец отново ще бъде на базара в 11:00ч., а малко след това, там ще пристигнат и любимците на децата Мики и Мини Маус, Бъгс Бъни, Дафи и Дейци Дък, Том и Джери и още любими герои.

Малко по- късно през деня DJ Emillio ще бъде част от програмата на базара.

 В сряда квартет „Стрингс“ ще повдигнат градуса на настроението със своите изпълнения.

Българският „Бонд“ ще гостуват на базара от 17:30 ч. Музикантите  от група „Остава” Свилен Ноев и Георги Георгиев ще ни потопят в своята музика с отново от 17:30 ч., в четвъртък.

На 29-и декември от 17:30 ч. „Masters of the dance“ ще бъдат при нас със своите темпераментни танци. Toнчo Toнчeв, Teoдop Бaтypoв, Cвeтoзap Xpиcтoв и Baлeнтин Гaльoв, познати на публиката като квартет „Белканто“ ще подгреят за новогодишната нощ от 17:30 ч. на 30.12. Групата, създадена в Х-Фактор България през 2015г. се съхрани в годините, увеличи своя репертоар и продължава да радва своите почитатели и до ден днешен.

 В последния ден на 2022 г. от 22:00 ч. централният градски площад ще бъде изпълнен с много музика и настроение, а в полунощ ще посрещнем Новата година заедно с народната певица Пепи Христозова, за да си пожелаем здраве и просперитет.