Талантливият Иво от Радомир има нужда от нашата помощ!

Талантливият Иво от Радомир има нужда от нашата помощ!

„Ивчо остава без лечение – за съжаление няма средства за закупуване на жизнено важни лекарства, без тях Ивчо няма…“ – това споделят близките на Иво от Радомир

„Ивчо е изправен пред поредното предизвикателство, от което зависи неговият живот. Както знаете преди няколко месеца той стартира лечението с медикамента Koselugo и то трябва да продължи поне една година, за да покаже резултатите, за които всички се молим. Благодарение на вашата помощ успяхме да набавим дозите за няколко месеца напред и да осигурим спокойствие на Ивчо и родителите му. Хапчетата от закупените дози обаче намаляват с всеки изминал ден и много скоро лекарство няма да има. Средства за него също. Сумата нужна за закупуваното на три дози от лекарството, стигащи за три месеца е 72 620,21 евро. Огромна сума, с която не разполагаме.

Семейството ни е от хората, които знаят, че чудесата не се случват само на Коледа, както и че хората не са добри само в този период, защото сте ни го доказвали многократно. Молим ви и този път да застанете зад Ивчо и да му помогнете да продължи лечението си, което би могло да му помогне да води пълноценен начин на живот. За поредна година единственото му коледно желание е да е оздравее и да води живот без операции и болка. А единствената му надежда и реален шанс това да се случи сме ние.

Благодарим ви, че сте до нас!

Благодарим ви, че подарявате живот!

Бъдете здрави и нека празниците ви бъдат светли и изпълнени с много топлина!“ – споделят още от семейството на Иво

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-ivo

Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG48BUIN95611000714889

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Иво Христов

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина

https://pavelandreev.bg/subscription…