Секс в Северозапада! Лекари извадиха бутилка от задника на самотник от Борован

Секс в Северозапада! Лекари извадиха бутилка от задника на самотник от Борован

Самотен мъж е прелъстил бутилка от безалкохолната напитка Cappy в опит да получи оргазъм, пише BulNews.

Това не е първия такъв случай в Северозападна България. Преди 5 години друг палавник от Враца засмука цяла тиквичка и реши да го скрие, като потърси помощ в Спешното на Монтана.

Новата пикантна случка е от събота вечер. Тогава на спешния телефон 112 е получен сигнал за помощ от врачанското село Борован. На дежурните оператори той обяснил, че има в задника си стъклена бутилка, която вече му причинява болка и не може сам да я извади.

Незабавно към адреса била насочена линейка, която закарала 46-годишния мъж в Спешното във Враца. Пред виделите какво ли не медици той обяснил, че му било самотно и затова посегнал на бутилката в опит да си достави блаженство. Този навик му бил останал от времето, прекарано във врачанския затвор, където изучил в цялата им дълбочина тайните на аналния секс.

Тъй като в момента нямало кой да го напълни като пуйка преди Деня на благодарността, той взел нещата в свои ръце и вкарал в задника си първото, което видял до себе си. Страстите между него и хладното стъкло се разгорещили и малко преди да получи оргазъм, дупето му лакомо изсмукало цялата бутилка.

В Спешното във Враца чуждото тяло било извадено по оперативен път и мъжът се прибрал у дома си в Борован./Източник: БЛИЦ