Директор на успешна компания гостува в пернишкото ОУ „Св. Ив. Рилски“

 Директор на успешна компания гостува в пернишкото ОУ „Св. Ив. Рилски“

Изпълнителният директор на най-развитата компания за офис продукти в България Елка Каменова беше гост на учениците в ОУ „Св. Иван Рилски“. Поредната среща с личност, постигнала високи професионални резултати и управляваща много хора и процеси за милиони левове даде нова възможност за ученическите лидери да зададат въпросите си за това какъв е пътят на успеха, съобщават от училището на своята страница във фейсбук.

Елка Каменова даде своята формула, която неизменно както и в срещите с предишните гости на училището, съдържаше задължителните съставки – да не пестиш усилия, да не те е страх да поемаш отговорности, да си организиран и целеустремен и да имаш умения да комуникираш ефективно с хора. Всичко обаче започва с мечта. Мечтата, която те движи напред и те кара да си способен да мислиш за възможни най-невъзможните неща. Единствената възможност да не успееш да видиш мечтата си реализирана е само тогава, когато се откажеш или се уплашиш да опиташ – само тогава е сигурно, че ще си се провалил напълно. Иначе, опитвайки се – винаги ще намериш как да направиш това, за което мечтае сърцето ти.

За около 20 години ръководената от Елка Каменова компания става безспорен лидер в България. Тя сподели радостта си, че за този период са успели да докажат, че българска компания може да изпревари по всички показатели бизнеси от цял свят и насърчи учениците ни да имат самочувствие, че могат да градят успешни свои проекти в България.