Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейх заради наш депутат

Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейх заради наш депутат

Изпълнителят от лекия жанр Живко Добрев несъмнено е по-популярен със сексуалните си подвизи, отколкото с музикалната си кариера. Прави впечатление, че напоследък може да бъде забелязан на родна земя все по-често.

Оказва се, че причината за това е новата му любов – депутат от родния парламент.

Двойката са заедно от няколко месеца, но певецът хлътнал до уши и даже зарязал дубайския шейх, с когото бяха заедно дълги години. Освен това арабинът одъртял и вече не бил толкоз привлекателен, а и там отдавна нямало любов. Живко бил с него единствено заради солидната месечна издръжка, с която покривал разходите по луксозния си живот в столицата на Великобритания, пише „Уикенд“.

Той дори не пропускаше да се фръцка като истинска кифла по социалните мрежи с луксозните си придобивки. Мълвата носи, че с родния политик се запознали в социалните мрежи покрай сексуалната си ориентация. Това, което се знае за него е, че е бизнесмен от една от десните партии, но далеч не е от най-активните в пленарна зала. За сметка на това пък е доста активен в леглото за радост на Живко.

Неговият портфейл също бил доста активен в покриването на разходите по модните прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един хит или пък участие. Завистниците шушукат, че компенсира музикалната си пасивност на други места, предимно застлани с чаршафи./show.blitz.bg