Четирима с приза „Личност на годината“ на КРИБ-Перник и в.“Съперник“

Четирима с приза „Личност на годината“ на КРИБ-Перник и в.“Съперник“

Кметът на Перник Станислав Владимиров, кметът на Радомир Кирил Стоев, кметът на Земен Михаил Златанов и директорът на „Електрик“ Емил Николов са четиримата отличени в тазгодишното издание на „Личност на годината“ на вестник „Съперник“.  Инициативата стартира за първи път през 2006 година. Отличията се дават със съдействието на местната структура на КРИБ.

Наградата на местния бизнес заслужено отиде при директора на завод „Електрик“ в Радомир – едно от най-стабилните и проспериращи предприятия на територията на област Перник.

„Тази година читателите на вестник „Съперник“ избраха за личности на годината хора, свързани с политиката. Което е нормално с оглед на факта, че имахме и парламентарни и местни избори през отиващати си 2023 година. Естествено за всички нас много важни са хората, избрани по места. Кметовете, които сме избрали да управляват нашите общини. Затова не е изненада, че тримата отличени са кметове на Перник, Радомир, Земен.“ – сподели собственикът и издател на „Съперник“ Иван Петров. Той поздрави с постигнатите изборни резултати и кметовете на общини Брезник –Васил Арнаудов, Ковачевци – Васил Станимиров и Трън – Цветислава Цветкова, защото победата им на местния вот означава признание за добра работа в годините назад.

Отличието, присъдено на кмета на Перник Станислав Владимиров за безапелационната му изборна победа, което го превърна в пример за колегите му от цяла България, взе неговият заместник инж Мирослав Стоицев, той като Владимиров има ангажименти по същото време. „Ще предам отличието, за което благодаря от името на кмета. Благодаря на всички, които са оценили това, което правим в община Перник за да създадем по-добри условия за живот на нашите съграждани“ – каза Мирослав Стоицев.

„Благодаря за признанието и отличието. Това е и признание и отговорност. Отговорност, която вярвам, че ще успея, заедно с моя екип да оправдая. Още в началото на мандата си поставихме за цел в община Радомир да се работи така, че в края на мандата хората да не са разочаровани, че са ни гласували доверие“ –заяви кметът на Радомир Кирил Стоев.

„Благодаря за отличието и го приемам го с отговорност.  В община Земен има много спешни неща, които не търпят отлагане и ще направя всичко по силите си, за да ги реша. Не се боя от трудностите“, сподели кметът на Земен Михаил Златанов.