Синоптичката Лора Георгиева чака бебе от известен милионер

Синоптичката Лора Георгиева чака бебе от известен милионер

Синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид. Той е син на собственика на фирма „Самекс”, оперираща известна верига ресторанти за бързо хранене у нас. Според запознати връзката им е започнала преди около година, но бързо е станала сериозна.

Из коридорите на Нова тв се шушука, че хубавицата може и да е бременна. Напоследък често ѝ ставало лошо, няколко пъти се налагало да отсъства от работа, забелязвали се и първите зачатъци на подозрително коремче.

Дали Лора наистина е бременна, ще се разбере скоро. Тя е доста слаба, така че ако носи бебе в утробата си, до броени седмици ще си проличи. Чаровната брюнетка има 10-годишна дъщеря от предишна връзка, но винаги е искала още едно дете. Богаташът Лазгин гони 40-те и вече сериозно напира за наследник. Той е от сирийски произход – в неговата фамилия съществува неписано правило жените да раждат много деца. Брат му Ариф има един син и три щерки от съпругата си Жасмина – бивша асистентка в предаването „Сделка или не“. Хубавата блондинка забременява през година-две, така че Лазгин досега изоставаше от родствениците си. Време му е обаче да навакса, категорични са хора от обкръжението му, пише „Уикенд“.

Лазгин Маджид

Маджид имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – Христина. Богаташът и гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, но последната им разлъка се оказа окончателна. Не е известно дали тя има нов човек до себе си. Дългокраката красавица така и не случи на подходящ мъж и в момента работи като масажистка. За това я издаде най-добрата ѝ приятелка – фолк певицата Алисия, която я похвали и препоръча услугите ѝ на последователите си в социалната мрежа.

Синоптичката Лора излиза само със заможни господа и настоящата ѝ връзка не прави изключение. Тя има два провалени брака зад гърба си, но е готова отново да надене халка на безименния си пръст. Миналата година Георгиева излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната, „Пулс”. Романтичните им отношения обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин.

Дъщерята на Лора е на 10 години и се казва Мишел. Момичето е плод на любовта ѝ с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард „България” през 2014 г. Тoй е убит c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остава сама с бебе на ръце. Хора от обкръжението на синоптичката твърдят, че тя била в шок след смъртта на първия си съпруг. Красавицата се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си съпруг Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко между тях вървеше гладко, но преди 2 лета стана ясно, че тихомълком са се развели./show.blitz.bg