Ето коя е заместничката на Деси Стоянова в студиото на „Преди обед

Ето коя е заместничката на Деси Стоянова в студиото на „Преди обед

Докато Деси Стоянова си стъпи отново на краката, след като преди броени дни загуби съпруга си, който издъхна от инсулт само на 57 години, нейното място в студиото на „Преди обед“ заема Светлозара Лазарова.

Хубавата брюнетка, която е редактор в „Преди обед“, автор и водещ на поредицата „Аз, потребителят“, се нагърби с нелеката задача да замества колежката си. Тя завършва Българска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и има 12-годишен опит в създаването на телевизионни продукции.

Светлозара започва кариерата си като репортер в отдел „Новини“, като тогава още е ангажирана със социално- значими теми на територията на Столична община, работи и по редица разследвания, включително разкрива и схема за незаконна търговия с органи.

Брюнетката създава още и авторските поредици „Големите български откриватели“, „Чужденците“ и „Новите субкултури“, и е съосновател на социалния проект „Игрите на 90-те“, който цели да изкара малчуганите от телефоните и да им покаже света на реалните игри, които си спомняме от детството. Снимала е редица телевизионни риалити формати у нас и в чужбина и е работила като game producer, сценарист и редактор.

В четвъртък, тази седмица, в студиото на „Преди обед“ се появи и още една нова водеща. Става дума за актрисата Поли Недкова, която бе представена от Петър Дочев като „днешната ми екранна партньорка“.

Любопитна подробност в случая е, че Недкова е екранна партньорка и на Даниел Пеев, който в момента е гост коментатор в предаването, тъй като двамата си партнират в сериала „Съни бийч“.

„Удоволствие е да се играе с Поли. Тя е готина актриса, готина жена, но не трябва да четкаш една жена нонстоп, защото после никога няма да те целуне“, каза актьорът и добави, че с Поли имат много истории заедно./show.blitz.bg