Евтим Милошев изгради незаконна тераса в центъра на София!

Евтим Милошев изгради незаконна тераса в центъра на София!

Телевизионният продуцент Евтим Милошев си направи незаконна тераса в новопридобития си дом на ул. „Оборище”, като въобще не отчете, че законът категорично му забранява подобни действия, пише Mediamall.info, цитирани от show.blitz.bg

Оказва се, че Милошев крайно нагло е нарушил общия облик на фасадата и без да попита никого е преустроил баровската локация по собствен вкус. Вижте кадрите и преценете сами колко точно е изнаглял Милошев!

Телевизионният продуцент Евтим Милошев си направи незаконна тераса в новопридобития си дом на ул. „Оборище”, като въобще не е отчел, че законът категорично му забранява подобни действия, пише Mediamall.info.

Както става ясно от снимките, Милошев е нарушил общия облик на фасадата и без да попита никого е преустроил баровската локация по собствен вкус.

Като момче от крайните квартали на столицата, явно и Милошев е увъртян в комплекси един ден да постави не толкова снажното си тяло в най-елитната локация на града, става ясно още от публикацията.

Както повечето хора са с жилищни комплекси, така и Милошев днес е успял да се уреди с луксозно жилище на прочутата улица „Оборище“. Явно страстта на бившия режисьор и продуцент да живее в близост до БНТ е стара, защото преди това Милошев живя под наем в кооперацията на Евгения Живкова и Любомир Левчев на улица „Сан Стефано”.

 Понатрупал някой лев, Милошев явно е поискал адреса му да отговаря и на неговия публичен статут на ТВ-магнат със съмнителни качества за подобна претенция, пише още медията, откъдето разкриват също, че Милошев успява да се сдобие с елитния адрес благодарение на настоящия кмет на район „Оборище“ Георги Кузмов.

Припомняме също, че съпругата на Кузмов е бивша не успяла оперна певица, преминала през дейността на агент за недвижими имоти и озовала се днес в позицията на ПР на Кирил Петков. Евгения Кузмова към днешна дата реално заема позицията, чийто функции доскоро изпълняваше Лена Бориславова. Дали това включва наем на AirBnB адреси и парапети, не е ясно, но пък от медийни публикации се разбира, че съпругът на Кузмова е увъртян в куп далавери с недвижими имоти в района, в който той наскоро бе избран за кмет.

От медията уточняват още, че продуцентът Милошев е бил глобен преди време от Столична община за строежа на незаконната тераса, като с това реално официално казусът е приключил. Истината обаче е, че съкварталците му не спират да недоволстват срещу него, докато незаконният му балкон виси застрашително над прословутата „Докторска градина“.

Изключително любопитен е и фактът, че от отдел „Незаконно строителство“, както и юристите, и главната архитектка на общината си траят и не отронват и дума по въпросния скандален казус. От друга страна, към днешна дата, Милошев може да бъде напълно спокоен относно бъдещето на незаконното си архитектурно творение, тъй като, както вече стана ясно, че кмет на община “Оборище” вече е неговият личен и близък приятел Георги Кузмов. Последният е бил предложен за тази позиция не от друг, а от съпругата на Даниел Лорер – Виолета Лорер.

Всъщност, единствената надежда на съкооператорите на Милошев е, че влиятелни лица от българския бизнес също имат имот във въпросната сграда. Става дума за собствениците на Винпром „Пещера“, които също имат апартаменти на въпросния адрес, се казва в публикацията./Източник: show.blitz.bg