Васил Станимиров: Заедно с жителите на общината ще определим приоритетите

Васил Станимиров: Заедно с жителите на общината ще определим приоритетите

Първото нещо, което ще направи новоизбраният стар кмет на община Ковачевци Васил Станимиров е отново да се срещне с жителите на всяко населено място.

„След изборите, когато страстите са утихнали, хората мислят по-рационално. Искам да ги чуя какво мислят и как биха подредили самите те по важност проблемите в своето населено място. Искам заедно да начертаем кое за тях е най-важното, което трябва да се случи в тяхното населено място през настоящия мандат.  Ще подредим проблемите по важност. Предстои ни да стартираме много проекти, с които ще решим важни за хората в общината проблеми. Държа да чуя хората какво биха искали кметските наместници да направят за тяхното населено място. След това заедно с общинските съветници ще обсъдим поставените искания от жителите на общината и ще преценим заедно как да отговорим на техните очаквания. 

На дневен ред в момента е подготовката за зимата. Подготвени сме да посрещнем първия сняг. Имаме сол на склад, притежаваме специализирана техника за разпръскване на солта по пътя, затова основно нея я ползваме при снегопочистването. Общинска фирма е ангажирана със снегопочистването на общинската пътна мрежа. Освен това сме заредили училищата, детската градина, Дома за възрастни хора и общинската сграда с необходимите горива и дърва, така че сме осигурили отоплението през зимата“, увери Васил Станимиров.