Не е за вярване какво е направила Кейт Мидълтън часове преди погребението на Елизабет II

Не е за вярване какво е направила Кейт Мидълтън часове преди погребението на Елизабет II

Съпругата на принц Уилям е действала, защото ясно е разбирала, че може и да няма друга възможност да поговори с по-малкия син на краля

Часове преди погребението на кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън е притиснала принц Хари в ъгъла и е изразила възмущението и обидата си от него, пише OK Magazine, позовавайки се на запознат източник.

Той твърди, че съпругата на принц Уилям е действала, защото ясно е разбирала, че може и да няма друга възможност да поговори с по-малкия син на краля.

„Кейт знаеше, че това е единственият път, когато може да говори с Хари, преди той отново да се затвори за семейството. В края на краищата, като се има предвид колко много неща се случиха, шансът да изчака, за да говорят в по-подходящ момент, беше нулев“, казва той.

Преди Меган да се присъедини към семейство, Хари и Кейт общуваха много, но сега отношенията им са коренно различни.

„Дори да беше живяла милион години, Кейт нито веднъж не би си помислила, че Хари може да навреди толкова много на семейството си. Някога двамата бяха много близки и тя не може да го забрави.

Тя чувства, че в цялата тази бъркотия също е загубила брат си и искаше да му зададе един много прост въпрос: „Защо ни предаде?““, добавя източникът.

И ако по това време нещата в кралското семейство изглеждаха лоши, някои анализатори сега твърдят, че след излизането на документалния филм на Съсексови и биографичната книга на Хари „Spare“, враждата е достигнала „ядрени нива“.