Министърът на спорта откри нова спортна зала в Перник

Министърът на спорта откри нова спортна зала в Перник

С водосвет и в присъствието на спортния министър Димитър Илиев, кметът Станислав Владимиров, шампиони по борба, представители на НСА, Йото Йотов, директорът на спортно училище „Олимпиец“ Валери Стоилов, състезатели и много гости беше открита ремонтираната спортна зала на клуба по борба „Миньор“. Тук беше и Едмон Назарян. Зала „Суплес“ ще е място, където ще се коват новите шампиони, водени от президента на клуба Иво Ангелов.

Нека в този хубав ден Божият благодат да се изсипе на вашето голямо спортно семейство – каза отец Людмил, който освети залата.

 “ За мен е чест и съм щастлив, че в Перник ще бъде най-модерната зала по борба. Надявам се скоро Перник да има много медали от големи спортни форуми. Благодаря на всички, които уважиха нашия празник“, каза Иво Ангелов

„Борбата е спорта с най-много медали от големи състезания. Желая ви да сте дисциплинирани и да постигате големите върхове в спорта. Иво, това, което си направил е страхотно. Ти си световен шампион не само в залата, но и в живота. Благодаря на всички дарители и всички, които са спомогнали тази зала да е факт. Желая ви много шампиони“, заяви спортният министър

 “ Шапки долу пред модела, който задавате пред нашите деца. И нашите деца да имат от кого да вземат най-доброто. Това е огромно богатство. Иво, аз помня и времената, когато залата не изглеждаше така. И да изглежда сега така си виновен само ти. Сигурен съм, че скоро измежду нашите деца ще е следващия голям шампион“, каза кметът Станислав Владимиров.