Ирина Тенчева пред нервен срив заради страшна диагноза

Ирина Тенчева пред нервен срив заради страшна диагноза

Проблемите със здравето, които Ирина Тенчева има в последните месеци, я накараха да изпитва различни страхове и съмнения. Жената на продуцента Иван Христов на няколко пъти се разболява от К-19 и последиците от това явно вече се отразяват и на психиката й, съдейки по онова, което самата тя споделя.

„На тази есенна снимка съм поседнала сред едно гръцко лозе и съм много радостна и облекчена, защото минути преди това си бях проверила резултатите от поредните кръвни изследвания. През целия август и септември имах забележителен спад на енергия – живеех в нещо като полусън; заспивах, където седна, забравях много, периодично ми се появяваха грипоподобни симптоми и после изчезваха, косата ми падаше… Все едно не бях аз!

Накратко – от резултатите разбрах, че хемоглобинът ми е силно занижен, а също и че през мен е минал поредният смазващ ковид, но на фона на други предположения това беше направо супер новина!“, пише Тенчева в профила си в социалната мрежа.

Докато чакала резултатите от изследванията си, Ирина била пред нервен срив, защото в главата ѝ се въртели какви ли не страшни диагнози. Тя си въобразявала, че е болна от най-лошото. Решила да започне терапия с етерични масла и хранителни добавки, за да стабилизира здравето си и посъветва последователите си да си пуснат тест за антитела, както и други кръвни показатели, ако имат сходни на нейните болежки.

За да не се срине съвсем психически, Тенчева е заминала за Барселона с мъжа си и децата им, и по думите ѝ, любимото им занимание там било да посещават местните пазари. „Там винаги сме някак еуфорични от изобилието на вкусове, хора и винаги хапваме нещо „на крак“. Простите удоволствия са наш специалитет. Едни от най-щастливите ни моменти се случват по пазарите“, пише Тенчева в мрежата.

Откакто се влюбиха един в друг преди повече от 10 години, Иван и Ирина не са спирали да демонстрират хармонични отношения. Иван Христов дори споделял, че по време на брака си с първата си съпруга Вихра Петрова, бил силно привързан към чашката, тъй като не се чувствал удовлетворен в личния си живот.

Бил дори на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле, но тогава Тенчева успяла да го промени към по-добро и към днешна дата той живее и се храни здравословно, дори прави опити да спортува.

Самата Ирина също е трезвеничка от началото на настоящата година. Взела решението да не близва алкохол, след като прочела книга по темата.

Неотдавна тя пиеше ежедневно за разпускане на напрежението, но се кълне, че това е останало в миналото. Блондинката се е обърнала към духовното и е намерила други начини за релаксиране на нервите./show.blitz.bg