Нана Гладуиш е аут от „Съдебен спор“ завинаги, а причината е…

Нана Гладуиш е аут от „Съдебен спор“ завинаги, а причината е…

Нана Гладуиш от Нова година окончателно напуска „Съдебен спор“ и отива да живее в САЩ. Там вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес. Британецът Джонатан се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа.

Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него „Сиксти кей“. Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на Джонатан зад океана, пише „Уикенд“.

В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно и това е причината за изчезването й от ефира на „Съдебен спор“ от време на време.

До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от Нова телевизия активно й търсят заместник. Държи се това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редактор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото./show.blitz.bg