Ивана завъртя главата на по-млад от нея мъж, няма да повярвате кой е

Ивана завъртя главата на по-млад от нея мъж, няма да повярвате кой е

Колежки на фолк дивата Ивана издават, че певицата прави пълен рестарт на личния си живот с по-млад от нея мъж, със сериозна професия.

Новият й възлюбен е хирург в една от най-големите и реномирани болници в страната ни, а двамата вече делят общ покрив.

Очевидно именно това е и причината певицата на народа, която чукна 54 години, да изглежда като на 30. Факт е, че напоследък тя изглежда разцъфтяла и това не е случайно. Запознати издават, че връзката й с хирурга датира от около година, но изглежда чувствата помежду им са се разгорели експресно, след като само няколко месеца по-късно са взели решение да заживеят заедно, пише „Уикенд“.

Хирургът е разведен, както и самата Ивана и е с 4 години по-млад от нея. Той е с изградена кариера и е успял да се наложи в медицинските среди. Точно това е и в основата на запознанството му с певицата. Двамата се срещнали за пръв път покрай изследвания, които трябвало да направи майката на звездата на попфолка. За хората от обкръжението на певицата е ясно, че тя открай време бди като орлица над близките си.

Като една истински отдадена дъщеря, Ивана и този път не оставила възрастната жена да обикаля сама по кабинетите и я придружила. Една от консултациите била с въпросния хирург и той веднага се впечатлил от певицата. Отдавна бил неин почитател и познавал отлично творчеството й, а живият контакт с нея го привлякъл още повече заради напълно естественото й поведение и чар.

На този етап не е ясно кога точно я е потърсил извън професионалните си ангажименти, за да я покани на среща, но е факт, че към днешна дата са щастливи заедно и са силно влюбени.

Ивана дори го е представила на дъщеря си Теодора, която миналата година навърши 30 лета.

Наскоро певицата се появи в актуалния десети сезон на „Гласът на България“ по bTV – предаването, което преди години стартира именно с нея като част от журито. Зрителите останаха приятно изненадани от това колко добре изглежда. Няма и помен от излишните килограми, с които се бореше до неотдавна, лицето й е свежо и ако човек не е наясно с възрастта й, определено би я сбъркал с някоя от участничките във формата./Източник: show.blitz.bg