70-годишният Сашо Диков втрещи със секс признания: ето колко жени е „обърнал“!

70-годишният Сашо Диков втрещи със секс признания: ето колко жени е „обърнал“!

Сашо Диков отново напомни за себе си и то само как. 70-годишният спортен журналист реши да направи тв изповед за живота си, в който любопитните моменти със сигурност са безброй. Пред Диана Любенова по БНТ Диков успя буквално да шашне зрителите, а и водещата, с откровенията си.

Може и да е вече на години, както се казва, но спомените на Диков за подвизите, които е имал като по-млад, със сигурност ще предизвикат доста реакции в социалните мрежи. Очевидно за него възрастта не пречи, когато става дума за самочувствие и увереност в собствените сили, най-вече по отношение на жените.

Диков наблегна особено много на това, че може и да е на 70, но си е надвил на масрафа и има живот, на който могат да завидят мнозина – еле пък в личен план. И не пропусна да се похвали, че е крайно доволен от любовите си през годините, намеквайки, че жените в живота му съвсем не са били една или две.

„И какво сега, излезе да се хвали колко жени е „обърнал“ ли?! Голям е“, веднага предизвика шеги в социалните мрежи, а както добре знаем, Диков е бивш съпруг на актрисата Аня Пенчева, от която има дъщеря – Петя Дикова.

След брака с Аня Пенчева най-известната му връзка е със златната Лили Игнатова. И въпреки че двамата не афишираха публично любовта си, тя бе обществена тайна. Останалите завоевания на Диков остават в сянка, поне засега, пише Crimesbg.com./show.blitz.bg