Дългогодишна служителка на РУ-Радомир бе изпратена тържествено в последния й работен ден

Дългогодишна служителка на РУ-Радомир бе изпратена тържествено в последния й работен ден

Плакет, почетна грамота и множество подаръци получи в последния си работен ден Галина Клисурска, служителка в „Български документи за самоличност“ при РУ – Радомир.

Отличията бяха връчени на специално тържество днес, в присъствието на директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов

 Безупречен служител, изключително отговорна и себераздаваща се и безкрайно толерантна“, с тези думи се обърна към Галина Клисурска началникът на РУ – Радомир главен инспектор Павел Джалев. В присъствието на директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов, началник сектор „Български документи за самоличност“ при пернишката дирекция Ралица Кючукова и всички служители от РУ – Радомир, главен инспектор Джалев подари кошница с цветя на работилата в районното управление Галина Клисурска 35 години. „Желая ти здраве, дълголетие и вратите на радомирското управление са отворени винаги за теб“, каза още Джалев.

Множество подаръци от името на работещите в сектор „Български документи за самоличност“ връчи на дългогодишната служителка Ралица Кючукова.  „Благодаря ти за дългогодишната и отговорна работа в сферата на българските лични документи и винаги си добре дошла когато ти стане мъчно за нас“ .

 От името на ръководството на ОДМВР – Перник и лично от свое име, директорът старши комисар Милчов връчи плакет и почетна грамота за дългогодишната, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на вътрешното министерство на Галина Клисурска. „Пожелавам на теб и твоето семейство здраве, щастие, късмет и дълголетие и винаги си добре дошла в сградата на полицията“, заключи директорът.

 С много вълнение и сълзи на очи Галина Клисурска благодари за оказаната чест и уважение от страна на всички служители и ръководствата на районното управление и областната дирекция.