Стана ясно кой мъж подари на Емануела часовник за 50 бона!

Стана ясно кой мъж подари на Емануела часовник за 50 бона!

Хитовата изпълнителка Емануела бе изненадана с много скъп часовник за рождения си ден. Лъскавият аксесоар струва около 50 бона, а това породи слухове, че певицата има нова любов след скандалната раздяла с Мартин Елвиса.

Наш репортер научи от сигурен източник от кой мъж е скъпият подарък. Ще ви изненадаме много с името, тъй като е много добре познат в светските среди.

Часовникът е подарен на Емануела от Димитър Динев – бащата на втория й син. Двамата са разделени, но покрай детето имат някаква комуникация. И точно на нейния рожден ден изпратил скъпия подарък, а нашият източник издаде и какво е било посланието.

„Да отброява секундите, минути, дните и годините, докато срещнеш по-голяма любов от нашата“, гласи посланието. Приятели на певицата коментираха, че това доста е развалило настроението на певицата, която вероятно осъзнава, че Динев наистина е най-голямата й любов.

Емануела отпразнува рождения си ден в много тесен приятелски кръг и всички станали свидетели на грандиозния подарък и единодушно заявиха, че за първи път бившият мъж на Емануела е толкова щедър към нея, макар и хаплив с коментара си. „Двамата се обичат истински, но просто не могат да са заедно“, заключват запознати./show.blitz.bg