Кирил Стоев положи клетва като кмет на Радомир

Кирил Стоев положи клетва като кмет на Радомир

Кирил Стоев положи клетва като кмет на Радомир. Същото сториха новоизбраните съветници на града и кметовете на селата от общината. Сесията беше открита от областния управител Любомир Веселинов, който пожела на новата управа на града да работи по принципите на демокрацията и в името на хората

„Зная каква отговорност поемам преда жителите на община Радомир. Този ден е много важен не само заради клетвата, която полагаме. Но и защото от днес започва нов път в развитието на Радомир и населените места в общината. „ – каза Стоев след като се закле да работи за Радомир, спазвайки законите и конституцията на страната.

„Категорично заявявам, че ще търся подкрепата от всички съветници в общинския съвет, защото смятам, че така е правилно. Важно е да защитаваме интересите на гражданите и на политиките, които ще създадат по-добри условия за живот в общината. Важно е да споделяме идеи, да говорим конкретно, а не популистки. Убеден съм, че в търсенето на решения за проблемите на хората ще съумеем да запазим добрия тон и да работим с разум в името на доброто на община Радомир. Ако искаме хората да ни вярват, да ни имат доверие, трябва да се обединим в една обща кауза – а именно – ускореното развитие и решаване на проблемите на жителите на общината.“ – каза още Стоев.

Общинският съвет в Радомир избра за председател Светослав Кирилов – той събра 10 гласа от 17 гласували.