Деси Слава обяви голяма новина, ще става…

Деси Слава обяви голяма новина, ще става…

Деси Слава определено има голям повод да почерпи и да черпи още дълго оттук нататък, защото много скоро нейният син Майки ще я направи млада баба.

Фолкпевицата ще има щастието да гушка първото си внуче, след като първородният й син Майки Вълков обяви преди броени часове в социалните мрежи, че няма търпение да стане татко. С неговата половинка Анжела очакват първата си рожба.

Двамата са заедно от няколко години, но много скоро ще станат истинско семейство. А фотосесията, която са качили в профилите си в Инстаграм, успя да развълнува много, най-вече близките им.

„Любовта ражда любов“, е написал 22-годишният Майки под кадрите, на които приятелката му е с доста наедряло коремче. За бъдещата майка Анжела се знае само, че е родом от Пловдив и работи като фризьорка.

Дълго време синът на Деси Слава пазеше любовния си живот в тайна, а слуховете го свързваха не с една или две красавици, но както изглежда той е намерил точната жена за себе си. Дали двамата с Анжела сега мислят и за сватба, само времето ще покаже./Източник: show.blitz.bg