Страшна болест ли застигна Меган Маркъл?!

Страшна болест ли застигна Меган Маркъл?!

В социалната мрежа се появиха плашещи снимки на красавицата Меган Маркъл. Подозренията са, че съпругата на принц Хари е застигната от коварна и смъртоносна болест, а снимките от събитие, на което се е появила преди дни, го потвърждават.

Херцозите на Съсекс посетиха концерт на звездата Кейти Пери. Щом обаче феновете загледаха бившата актриса онемяха от ужас. Всички вече й личи и наистина е много притеснително.

За изявата си бившата актриса избра черна рокля с пайети и лурекс, която допълни с високи токчета и найлонов чорапогащник.

Меган обаче изглежда притеснително слаба, направо изтощено слаба.

Слабите крака на Меган отново подхраниха слуховете за нейната анорексия, тъй като съпругата на принц Хари вече е свалила около 15 кг тази година.

Първоначално обаче се предполагаше, че тя е работила толкова активно върху тялото си в очакване на Invictus Games в Германия. Но след септемврийските събития в Дюселдорф тя продължи диетата си – и резултатът е очевиден.

Един от феновете направи снимка на двойката във фоайето на концертната зала и този кадър вече се разпространи в интернет. Това показва колко много лицето на Меган е станало „изтощено“: ясно изразените скули и брадичката са допълнени от тънка, буквално „лебедова“ шия.

Краката на херцогинята заслужават специално внимание: дори в периода на нервна подготовка за сватбата, тя не изглеждаше толкова изтощена.

Според почитателите на Меган, тя вече е жертва на булимия или анорексия. Те призовават Хари да вземе мерки за състоянието й. / Източник: jenata.blitz.bg