Хванаха го: Вергов мина на другия бряг, вече е в прегръдките на…

Хванаха го: Вергов мина на другия бряг, вече е в прегръдките на…

Преди да избухне скандала с Диана Димитрова, Юлиан Вергов се славеше като голям женкар, но ескалацията на отношенията му с колежката му от „Откраднат живот“ срути из основи този имидж за броени дни.

51-годишният актьор май вече се е отегчил от жените и все по-често предпочита да е в мъжка компания, пък било то и докато съчетава работните ангажименти с приятните моменти в свободното си време. Това поне става ясно и от скорошни негови публикации в социалните мрежи.

На един от скорошните си постове в Инстаграм, например, Вергов е в опасна близост с колегата си Иван Радоев, като двамата така мило са се гушнали, че умиляват всичките си последователи. Вергов и Радоев работят заедно от години – и в „Комиците“, и в „Столичани в повече“, а сега са и на турне в Щатите, а компания им прави Моню Монев.

Естествено, както се случва обикновено, и слуховете за тях не закъсняха, а според най-пикантните – Юлиан и Иван са преминали прага на приятелството си и са станали доста по-интимни, пише „Марица“.

За това, че е възможно Вергов да е бисексуален, всъщност се говори от години, а преди време той беше почти неразделен с Владо Карамазов, за когото пък е обществена тайна, че е на другия бряг, уточнява още изданието.

Любопитна подробност е, че Юлиан Вергов е имал и други публични прояви на мъжка интимност. В „Като две капки вода“, например, когато Дарин Ангелов, имитирайки Камелия, облечен в женски дрехи и с грим, седна в скута му, целуна го по устата и му каза: „Обичам те, Юли“. Самият Вергов тогава не изглеждаше нито смутен, нито раздразнен, даже сякаш му хареса./show.blitz.bg