Кметът на Община Трън встъпи официално в длъжност на тържествена сесия

Кметът на Община Трън встъпи официално в длъжност на тържествена сесия

Вчера, на тържествена сесия на Общински съвет в Трън, свикана от областния управител Людмил Веселинов,  избраният за кмет с 54.44% от имащите право на глас на местните избори на 29.10.2023 г Цветислава Цветкова, положи клетва за мандат 2023 – 2027.

 На заседанието, което се проведе в народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”, присъстваха новите общински съветници, представители на Община Трън, на местни институции и граждани.

След приключването на сесията, на въпроса- с какво ще се захване щом влезе в кметския кабинет, Цветислава Цветкова отговори: “Задачи колкото искате. Наближава зимата и трябва да се подготвим за работа при зимни условия. Трябва да се уверя, че училището и детската градина имат всичко необходимо. Ще видя докъде стигна доставката на дърва за огрев на населението, защото общинската ни фирма има този ангажимент и така по ред, както всяка година. Има и не малко текущи задачи, с които трябва да се запознаят общинските съветници. Ще се постараем до края на този месец да насрочим редовна сесия на новия Общински съвет, за да канализираме нещата“.