Ваня Григорова решена да оспорва победата на Васил Терзиев пред съда

Ваня Григорова решена да оспорва победата на Васил Терзиев пред съда

Дадохме надежда на много хора, че София може да бъде различна, добави бившата синдикалистка. Имаме двойно увеличение на хората, които са повярвали в нас и са ни подкрепили между първи и втори тур. Това заяви Ваня Григорова, която бе достоен противник на Васил Терзиев на втория тур на кметските избори в София.

„На първия тур успяхме да се преборим с едната коалиция със сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката. Срещу нас беше впрегнат целият властови, финансов, управленски, включително технически ресурс, с който разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Въпреки това ние водим в 13 от 24 района в София“, отбеляза Григорова, която беше кандидат на левицата.

„Продължаваме да получаваме сигнали за груби намеси в изборния процес. Ще направим това, което демократичния процес ни позволява – ще покажем доказателства и свидетелства на хора, за да може нашите избиратели да са сигурни, че сме направили всичко, за да защитим техния вот“, беше категорична Ваня Григорова.