На тези местни избори отново имаме общински съветници с най-много преференции  в пернишките листи

На тези местни избори отново имаме общински съветници с най-много преференции  в пернишките листи

Безапелационен фаворит на тези местни избори в община Перник, получил най-високата подкрепа в новата история на община Перник е Станислав Владимиров не само като кандидат за кмет, но и като кандидат получил най-много преференции. Той беше водач на листата за общински съветници на „Движение за просперитет на Перник“. Станислав  Владимиров е събрал 1502 гласа от своите симпатизанти, което го прави най-предпочитания политик в Перник.

На второ място, под номер 108, застава Цветелин Бонин от ПП ГЕРБ с 1155 гласа.

Третият кандидат за общински съветник с най-много преференции в община Перник е от „Бъдеще за родината“ и се казва Владислав Владимиров. Той е с № 120 и е получил 739 гласа. Вержиния Феодорова, от същата листа,  под №106, е получила 708 преференции.  Всъщност, това е листата за общински съветници с най-много кандидати събрали много преференции. Още трима бъдещи общински съветници имат резултати над 500 гласа. Водачът на тази листа-Десислав Аспарухов е с 666 гласа, след него е  Божидар Живков с 685 и Светослав Иванов -с 551 гласа.

От ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ има двама кандидати за общински съветници, които са събрали повече гласове. Людмил Георгиев под № 104  е с 515 преференции и Георги Захариев, под № 102- с 512.

С много преференции е и водачът на ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ Милан Миланов. Той е събрал 541 гласа, което му осигурява сигурно място в новия Общински съвет на Перник.