Васил Станимиров- кандидат за кмет на община Ковачевци от БСП

Васил Станимиров- кандидат за кмет на община Ковачевци от БСП

Скъпи съграждани, приятели, съмишленици,

В последния ден на предизборната кампания сме. Приключват гръмките обещания, идва време за работа. Затова искам да благодаря на всички, които ми вярват безусловно и ме подкрепят, за доверието им. Ще направя всичко по силите си да го оправдая.

Искам на всяка цена да благодаря за професионализма на всички общински служители, с които работихме рамо до рамо през изминалите четири години за доброто на община Ковачевци и получихме не малко награди.

Благодарен съм на нашите партньори и контрагенти, които коректно изпълняваха поетите ангажименти и с общи усилия направихме не малко, за да направим нашата общината по-добро място за живеене.

И не на последно място- благодаря на моите съпартийци, съмишленици, приятели, близки, които са убедени, че аз изпълнявам винаги поетите обещания.

Не искам да пропусна и онези, които не спряха през тези близо тридесетина дни да сипят компромати и критики по мой адрес. Това не ме огорчава, а ме амбицира да работя още повече и по-добре.

 В срещите ми с жителите на всяко населено място на нашата община разбрах какво в момента тревожи хората, какво биха искали час по- скоро да бъде направено. Искам да ги уверя, че, ако ми гласуват доверие на изборите в неделя-29 октомври, ще работя още по-мотивирано и всеотдайно за решаването на проблемите във всяко населено място на нашата любима община.

И накрая бих искал да отправя апел към жителите на община Ковачевци.

Скъпи съграждани, на всяка цена на 29 октомври отидете до изборните урни и гласувайте за този, на когото имате доверие. Бъдещето на нашата община зависи от самите нас. Всички ние, с общи усилия, когато си помагаме, можем да направим община Ковачевци красиво и привлекателно място за живот.