Трудова борса по проект „Готови за работа“  организира Бюрото по труда
Снимката е от архива на Днес и утре

Трудова борса по проект „Готови за работа“  организира Бюрото по труда

Втората за тази година трудова борса организира Дирекция „Бюро по труда“ в Перник утре- 26 октомври, от 10.00ч ., в Общински младежки дом-Перник.

Трудовата борса се организира по проект „Готови за работа“.

До момента участие в трудовата борса са потвърдили 13 фирми, област Перник и София от следните браншове: Производство на фармацевтични и козметични продукти; Социални услуги; Производство на хранителни продукти; Посредническа дейност за наемане на персонал; Производство на текстилни изделия; Производство на изделия от стомана и метал; Производство на морско и предпазно оборудване; Производство и обработка на стъкло;  Ресторантьорство и обслужване в заведения за хранене; Отбрана и сигурност; Търговия.

„Ползата от подобни трудови борси е, че на търсещите работа хора им предоставяме възможността сами да разговарят с бъдещите си работодатели и да договарят условията на работа и размера на заплащането. Затова отправяме покана към всички търсещи работа, включително и нерегистрираните в Бюрото по труда лица, да посетят трудовата борса. Ще им бъде предоставена възможност да се срещнат с представителите на участващите фирми, да получат информация за обявените свободни позиции и ще имат шанс да си намерят подходящата за тях работа“, заяви директорът на Дирекция „Бюро по труда“- Росен Симеонов. Той допълни, че Дирекция „Бюро по труда“- Перник ще осигури и специален щанд за запознаване с възможностите за работа в чужбина и работните места, заявени в сайта за работа в Европа EURES.