Михаил Белчев идва в Перник, за да подкрепи „ЛЕВИЦАТА!“

Михаил Белчев идва в Перник, за да подкрепи „ЛЕВИЦАТА!“

Авторът на стиховете, по които са композирани едни от най-хубавите български песни-Михаил Белчев, ще дойде в Перник, за да подкрепи кандидатите на коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ на местните избори. Това ще стане на 27-ми октомври, когато ще се закрие кампанията на политическата формация. За събитието в Перник ще дойдат президентът на републиката/2002-2012 г. / Георги Първанов, лидерът на ПП АБВ- Румен Петков, представители на коалиционните партньори.

Известният певец, поет, композитор и режисьор Михаил Белчев е от малкото творци, които си заслужават определения като романтичен рицар, позитивен ерудит, духовна личност. Човек, чиито  песни обича целия народ, човек, който се вълнува от красотата, любовта, доверието, човещината и от всяка добра дума. Михаил Белчев е изпълнителят на куп романтични балади и автор на много книги. Според неговото поколение е  заслужил уважението на хилядите българи, заради веруюто: “С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!”

На събитието Михаил Белчев ще изпълни част от своя репертоар и ще представи най-новата си книга в петък от 17.30 ч. в сградата на хотел „Струма“, р-т „Руски клуб“. Входът е свободен!

За коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ гласувайте с № 28 в интегралната бюлетина.