Перник е рекордьор по събрани пластмасови капачки!

Перник е рекордьор по събрани пластмасови капачки!

786 лева са получени при есенната кампания „Капачки за бъдеще“ в Перник, съобщиха организдаторите. Тя бе проведена в началото на този месец и в нея се включиха стотици перничани, които през целия ден предаваха чували, торби и туби, събирани месеци, от края на пролетната кампания. Предалите най-много капачки получиха грамоти.

Близо 3,5 тона са събраните досега пластмасови капачки от перничани, които ги  прави рекордьори в кампаниите.

„Благодарение на всички вас, от закупените благотворителни артикули и дарени средства н кутията на кампанията „Капачки за бъдеще“, семата вече е преведена в по сметките на фондацията.

Благодарим на всички, които дойдоха да си вземат запазените преди това артикули, на всички, които на място си избраха да закупят и дарят средства, с които да подпомогнем по-скорошното купуване на шестата детска неонатална линейка! Винаги се стремим да бъдем максимално коректни и открити към всички вас, хората, които ни вярвате и ни помагате да сбъдваме добрини с всичко, което постигаме заедно!“ Това казаха организаторите от пернишкия кблон на „Капачки за бъдеще“ и допълниха, че всичко, което правим и даряваме заедно отива на правилното място.