Тежка присъда за Орлин, убил и натикал Евгения в куфар! В съда светкавично арестуваха и…

Тежка присъда за Орлин, убил и натикал Евгения в куфар! В съда светкавично арестуваха и…

След почти две години, делото за  убийството на Евгения Владимирова, чието тяло беше открито в куфар, приключи с осъдителни присъди. Съдът реши- доживотен затвор за Орлин Владимиров и Пламен Владимиров.

Наред с това, Орлин трябва да плати по 300 хиляди на семейството, толкова трябва да плати и Пламен. Той до делото бе под домашен арест, на след приключване на заседанието на съда, беше задържан веднага в залата. Двамата трябва да платят и по 500 хиляди лева на Мартин Владимиров – сина на Евгения.

Делото приключи на първа инстанция две години след смъртта на 33-годишната жена.

Убиецът на Евгения- Орлин Владимиров и баща му Пламен бяха задържани на 13 ноември 2021 г., след като тялото на Евгения беше открито в куфар, захвърлен в хвостохранилище край Перник. Младата жена изчезна месец по-рано, а мъжът й твърдеше, че е отишла на фитнес и след това следите й се губят.

Близо 6 часа продължиха днес пледоариите в съда. Прокуратурата поиска доживотен затвор за Орлин, а близките на Евгения доживотен затвор без замяна за бащата и сина.

Адвокатите на Орлин и Пламен Владимирови твърдяха, че не е доказано, че Евгения е убита по особено мъчителен начин. Те настояха присъдата да не потъпква закона.