Роксана разтърси поп фолка: Прави двойна сватба със…

Роксана разтърси поп фолка: Прави двойна сватба със…

Роксана разтърси поп фолк средите с новината, че се подготвя не за една, а за цели две сватби. Фолкпевицата, която в последната една година се носи много активно на крилете на любовта, явно вече е напълно готова за сватба № 3 в живота си.

„Вече имаме дата, моят мъж каза: „Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам“… 15 юни догодина…“, обяви Роксана и уточни, че домакини ще бъдат отново Галена и Галин и тяхното заведение в покрайнините на Велико Търново.

Както е добре известно, зад гърба си 38-годишната певица има два брака и от всеки има по едно момче. Бизнесменът Неч също има момченце от предишен брак. Именно неговият син без да иска ги събрал, пише Lifeonline.

Неч живее в Германия и затова любимата му често е при него заедно с малкия Сашко. Той, както и мъжът на Галена, членуват в рокерската група „Hells Angels“ и са много запалени по моторите.

Големият син на фолк певицата пък, Даниел, който вече е на 23, се чувства явно достатъчно самостоятелен вече и също обмисля да направи голямата крачка в живота си, а именно – да се ожени./show.blitz.bg