Пернишкият прокурор Бисер Михайлов е нанесъл побой над съпругата си, съобщила з дъщеря му

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов е нанесъл побой над съпругата си, съобщила з дъщеря му

Пернишкият окръжен прокурор Бисер Михайлов, нанесъл побой над 43-годишната си съпруга Биляна Михайлова. Затова е съобщила в полицията дъщеря му.

Тя позвънила на спешния телефон  В 23.30 ч. и обяснила, че Баща й- Бисер Михайлов, е нанесъл побой над майка й, която е припаднала. Това информира  говорителят на Областната дирекция на МВР-Перник Венцислав Алексов.

За Днес и утре Алексов поясни, че тъй като става въпрос за магистрат, случаят е поет от Софийска градска прокуратура. Той поясни, че служителите на Първо РУ на МВР, които са откликнали веднага на сигнала, заедно с дежурен следовател при СГП, констатирали, че става въпрос за битов скандал. Установено е, че на жената е нанесен побой. Тя веднага е била закарана в пернишката болница, където е прегледана и настанена в хирургично отделение със съмнение за комоцио. Пернишкият окръжен прокурор Бисер Михайлов е бил задържан за 24 часа.

Припомняме, че до преди 6-7 месеца, когато се разфихри скандалът около деянията на сина на прокурора- Васил Михайлов, Бисер Михайлов беше зам.-окръжен прокурор. Впоследствие той стана редови прокурор в Окръжна прокуратура.