Екстра Нина се раздели с младия турчин и обяви важна новина

Екстра Нина се раздели с младия турчин и обяви важна новина

След последната си връзка с младия Адил, Екстра Нина се завръща окончателно в България. Известната фолкаджийка, която е на 60 години, прекара последните години от живота си в Турция, уверена, че за любовта възрастта не е пречка.

Това не беше първия й опит с партньор, който е много по-млад от нея. Певицата има неуспешен брак зад гърба си, отново с по-млад от нея мъж.

Говори се, че разликата във възрастта е станала причина за края на връзката между Нина и Адил. За да избегне неудобните въпроси и съмненията в обществото, Нина реши да обяви, че се връща назад в България, за да продължи там живота си.

Сега, когато е в родината си, Нина се насочва към намирането на нова работа, след като прекара години на сцената в Турция. Тя беше популярна в едно от местните заведения, където пееше балкански и руски песни. Нейната цел е да продължи да пее и у нас, за да остане близо до публиката, която я обича.

Макар да става на 60 години през зимата, Нина все още изглежда добре. В изпълненията си тя не изрязва бръчките и се гордее със старостта си. Въпреки това, е истина, че в социалните мрежи Нина често използва филтри, които да подчертаят красотата й.

Това, което можем да научим от Нина, е че за любовта няма граници и пречки, включително възрастта. Дори и да завършва няколко връзки, всеки от опитите й дават урок за това как да обичаме без ограничения.

Раздялата с Адил може да бъде болезнена, но е важно да извлечем поука от ситуацията. Възможно е да бъдем с обичан човек, който е много по-млад или по-възрастен от нас, но трябва да намерим баланса в отношенията си и да се подкрепяме във всичко, което правим./show.blitz.bg