Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Щерката на фолкпевицата Мария – Марая си има гадже и то не кой да е. Тийнейджърката, която поне засега залага на естествения си чар, за разлика от дъщерите на много колежки на Мария, излиза с Борис Бибов, който е наследник на успешни и богати строителни предприемачи.

Бибов е доста популярен сред младите софийски ВИП наследници и вероятно не е имало как да убегне и на Марая. Двамата изглежда, че са много щастливи заедно, но колко ще изкарат като влюбена двойка, тепърва ще става ясно.

Гаджето на Марая е приятел със сина на Емилия и щерката на Люба Пашова, но сърцето му принадлежи на Марая. Като повечето си връстници е тренирал таекуондо, но сега е съсредоточен върху обучението си в елитно школо, където се подготвя да поеме семейния бизнес. Във фамилията му има и политици на местно ниво.

Бибов е достатъчно богат, за да задоволи капризите на приятелката си, която обожава пътешествията и марковите дрехи. 15-годишната звездна наследница доста намали присъствието си в социалните мрежи след скандала с майка си, която бе пребита от третия си мъж Миро. Тя гледа да пази дистанция от пастрока си, а майка й вече споделя само стари снимки с момичето си, пише „Хотнюз“.

В елитното Англо-американско училище, в което тя учи, не били съгласни непрекъснато да се шуми около скандално известната й майка./show.blitz.bg