Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир през изминалите два почивни дни

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир през изминалите два почивни дни

 На 7 октомври, около 02,00 ч., в гр. Перник, на ул. „Сандански“ бил проверен лек автомобил „Фолксваген голф“, управляван от  19-годишен жител на областния град. При изпробването му с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични веществата били отчетени 2, 06 промила в издишания въздух и положителен резултат за кокаин. Младежът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. Автомобилът е иззет и работата по случая продължава.

 С 1, 84 промила алкохол в издишания въздух е шофирал лек автомобил „Ауди“ 20-годишен перничанин. Младежът бил проверен вчера, 10 минути след полунощ на пътен възел „Марина бара“. Дал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.

 37-годишен радомирец е задържан за управление на автомобил след употреба на кокаин. Мъжът бил проверен на 07 октомври на ул. „Р. Даскалов“ в гр. Радомир. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

 АТВ без регистрационни номера, шофирано от 40-годишен столичанин е установено от служители на РУ – Радомир. Органите на реда го спрели за проверка на 07 октомври около обяд, в радомирското с. Долна Диканя. Мъжът бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

            Работата по документиране на случаите продължава