Прокурорският син Васил Михайлов изключително нагъл пред съда!

Прокурорският син Васил Михайлов изключително нагъл пред съда!

Софийската районна прокуратура предяви нови обвинения на Васил Михайлов. Този път става дума за закана за убийство на бившата му приятелка.

Според обвинението, в рамките на една година Михайлов се е заканвал на момичето 4 пъти. При един от случаите дори я ударил по лицето, твърди прокуратурата. След обвиненията момичето е под охрана, а в четвъртък от прокуратурата не коментираха обвиненията на Михайлов.

„Пускам си Aventura – “Obsesion”, ако знаете един стар хит и си тръгвам. Не ви чувам вече”, заявил обвиняемият Васил Михайлов.

„Това обвинение е повдигнато на база неправилна интерпретация на доказателствата по делото. Тя за времето от 28.10 до 10.11 не е сигнализирала полицията за евентуално неправомерно поведение на Васил Михайлов. Пострадалата е искала пари от Васил за наема на общото им жилище, които пари Васил предава на своя чичо и самият чичо също не остава с впечатление бившата приятелка да е притеснена и обезпокоена”, заяви Любомир Таков, адвокат на Михайлов, информира Дарик нюз..

„Това обвинение е повдигнато на база неправилна интерпретация на доказателствата по делото. Тя за времето от 28.10 до 10.11 не е сигнализирала полицията за евентуално неправомерно поведение на Васил Михайлов.