Неочаквано: Жени Марчева се раздели с мъжа си и сега вдига сватба със…

Неочаквано: Жени Марчева се раздели с мъжа си и сега вдига сватба със…

Новата водеща на „Защо господин министър?“ Жени Марчева скоро може да вдигне сватба, а нейни колежки дори издават, че въпреки това не очакват това да се превърне в грандиозно събитие, както го правят мнозина от популярните ни личности.

Преди няколко месеца бившата водеща на съботно-неделния сутрешен блок на bTV изненадващо се появи в ефир с годежен пръстен, който не можа да скрие и така стана ясно, че около нея има нова любов. После пък публикува в социалните мрежи снимка с голямо бяло сърце и романтичен текст на него, а в описание към кадъра написа: „Кой ли?“, което добре подсказва за онова, което й предстои.

За новата си авантюра 49-годишната тв водеща обаче не иска да казва нищо, а за нея знаят само най-близките й приятели. Тя крие името и професията на новия си възлюбен, което пък кара любопитни нейни колеги да шушукат, че става дума за известен човек, и то свързва с политиката, пише „Галерия“.

Факт е, че всички около Марчева раздялата с мъжа й – бизнесменът Мартин, е голям шок, защото предстоеше да празнуват 20-годишен юбилей. Мнозина заподозряха изневяра или липса на достатъчно време за семейството от страна на амбициозната Марчева, която изцяло се е отдала на професията си./show.blitz.bg