Дъщерята на Гала проговори за бременността и хвърли страшна бомба с тези думи

Дъщерята на Гала проговори за бременността и хвърли страшна бомба с тези думи

Откакто успешно се изявява като инфлуенсър чрез социалните мрежи, дъщерята на Гала – Мари Будева е не по-малко известна от майка си. Следват я хиляди млади българи, които редовно коментират постовете й.

Но неочакваното мълчание на Мари в Инстаграм (от близо 2 месеца) сериозно ги притесни и породи множество въпросителни. Феновете на тв водещата съвсем основателно подозират, че в скоро време ще стане баба , предвид факта, че Мари не е била активна в социалната мрежа от средата на юли, което за нея е повече от необичайно, тъй като си вади хляба от инфлуенсърство.

За никого не е тайна, че Мари Будева от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, с която Гала е много добра приятелка.

Мари и Константин имат връзка от ученическите си години, а от скоро време заживяха в собствен дом. Апартаментът им е в затворен комплекс в един от най-скъпите столични квартали, пише „Уикенд“.

Няма причина, която да възпрепятства появата на първата им рожба, предвид факта, че Константин произхожда от милионерско семейство и е обезпечен финансово. След като и двамата вече наближават 30-те, плановете за бебе започнали да идват на дневен ред. Покрай всички тези факти, последователите на Мари предполагат, че или е бременна, или е сменила попрището, или пък се е покрила поради друга причина, която до момента не е известна.

Е, вече можем да сложим край на спекулациите, защото наследницата на ТВ-водещата сама наруши мълчанието и се „показа“ след близо 2-месечно отсъствие от социалните мрежи. На снимките виждаме, че Мари отново е сменила прическата си – вече е и по-къса, и по-руса, а фризурата много напомня на тази на популярната й майка.

А ето и какво написа Мари, разсейвайки всички слухове за евентуална бременност:

„Това е може би най- емоционалният пост, който някога съм писала… и не, не съм бременна, както чета все по-често в последно време, защото изчезнах от социалните мрежи. Да, факт е, наистина изчезнах, защото се занимавах с нещо, което погълна изцяло мислите, времето и най- вече сърцето ми! „

От написаното по-нататък разбираме, че Будева е решила да смени попрището и в момента работи усилено по проект, наречен S.P.A.C.E. – арт-пространство от студиа, предлагащи широк набор от услуги.

Между другото, както самата тя пише, е започнала все повече да прилича на Гала! Желаем й успехи на новото поприще! /show.blitz.bg