Бизнес Академия за стартиращи предприемачи тръгва през ноември

Бизнес Академия за стартиращи предприемачи тръгва през ноември

Бизнес Академия за стартиращи предприемачи – BASE тръгва в Перник през ноември. Съветът на жените в бизнеса в България, съвместно с Фондация „Америка за България“ и подкрепата от Областна администрация Перник и Община Перник представя иновативен курс за обучение, който е напълно безплатен, както за жени, така и за мъже. Бизнес Академията за стартиращи предприемачи включва както теория, така и практически занимания, поднесена на курсистите от изтъкнати и успешни дами, доказали се с успехите си в обществото ни.

Програмата BASE насърчава бизнес инициативата и доразвиването и разширяването на предприемаческата дейност. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Бизнес Академията за Стартиращи Предприемачи – BASE се състои от 13 лекционни курса, които ще се провеждат всяка сряда от 17.30 до 20.30 ч. в сградата на Минна дирекция гр. Перник. Програмата стартира на 08.11.23 г. и завършва на 28.02.2024 г.

Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.

Завършилите успешно ще получат сертификат от Фондация „Америка за България“ и Съветът на жените в бизнеса в България.

Заявки за записване могат да бъдат подавани от 01.10.2023 до 30.10.23 година на

https://womeninbusiness.bg/project/base-2023-2024/, както и на email sonya.demireva@womeninbusiness.bg и  телефон: 0894 656 130